Buddinge Kirke er en levende engageret kirke for mennesker i alle aldre. Babysalmesang er selvfølgelig for de mindste ned til 2 måneder eller der omkring, og i december deler vi  juleblomster ud til folkekirkemedlemmerne mellem 80 og 100 år i sognet. Det passer selvfølgelig ikke, for hvis man er over 100 år får man også besøg af blomsteruddelerne.

Ud over den ugentlige fest hver søndag i kirken kl. 10, holder vi Tolvsangsgudstjenester den første onsdag i måneden, Gud- og Spagettigudstjenester tilrettelagt for børn indtil 10-årsalderen den sidste tirsdag i måneden. Vi har Herreværelset,  hvor kvinderne bliver hjemme imens, og Kvindeaftener, hvor deres mænd så til gengæld må se efter børnene derhjemme, og så er der Nørklecafé, hvor både herrer og damer kan tage deres strikketøj med.  Og Bøn i Buddinge, hvor vi tænker lidt større. Om sommeren er der sommerudflugter,  der er samarbejde med skolerne om lidt af hvert, og med kommunen om bl.a den årlige Gladsaxedag i august.  Der er en stor gruppe konfirmander, spejderaktiviteter, Brassband og meget meget mere.

Nederst på siden her samt nederst på forsiden vil kirkebladet kunne downloades og læses, hvis du vil vide mere om hvad der sker i Buddinge sogn.   God fornøjelse!

Kirkeblad december - januar 2020